Locatie LOETJOE

Kinderopvang Senang locatie Loetjoe – Groningen centrum

Loetjoe is onze kinderopvang locatie in de binnenstad-oost aan de rand van Groningen Centrum nabij het UMCG. Gunstig gelegen voor bewoners van het centrum van Groningen evenals de wijken Damsterbuurt, Oosterpoort, Bloemenbuurt en Oosterpark.

Per oktober 2007 ging het  kinderdagverblijf Loetjoe van Miranda Nieman van start aan het Damsterdiep 215. Loetjoe is een Maleis woord, het betekent “schatje of schattig”. Vanwege de Maleise familie van de eigenaresse heeft de kinderopvang in Groningen deze bijzondere naam gekregen. Het kinderdagverblijf Loetjoe biedt opvang aan ouders die wonen of werken in de omgeving, waaronder medewerkers van het UMCG. Het huis waarin we ons dagverblijf hebben is gebouwd in 1840 en de vroegere schilder Gerrit van Houten heeft hier nog gewoond. Omdat het pand beschermd is mochten we natuurlijk niet alles veranderen zoals we dat gewild hadden, maar met hulp van kunstenares RoxanneMonsanto zijn we op het idee van het wilde westen gekomen.

Bij kinderdagverblijf Loetjoe in Groningen wordt kinderopvang geboden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar binnen horizontale groepen. Nursery (0-1,5 jaar),Ballroom I (1,5 – 3 jaar) en Ballroom II (3 – 4 jaar).

Neem contact met ons op om de sfeer te proeven tijdens een rondleiding op kinderopvang Loetjoe of schrijf uw kindje meteen in.