Ballroom 2

Ballroom 2 is een horizontale groep voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar van kinderopvang Loetjoe aan de rand van het centrum van Groningen. Onze groepen zijn horizontale groepen. Dit houdt in dat kinderen rond dezelfde leeftijd in dezelfde ruimte verblijven. Dit is om deze groep optimale bescherming te bieden. Tevens is er bij het spelmateriaal gelet op optimale veiligheid voor ieder kind binnen onze groep, en is het speelgoed leeftijdsgericht.

De ruimte van deze groep is groot, net als de ruimte op de andere groepen van ons kinderdagverblijf. Op deze horizontale groep zorgen vier zitbankjes in de erkers voor meer speelruimte op de groep.

Het uitzicht van de kinderen is op de grote speeltuin van kinderopvang Loetjoe. Dit is de favoriete plek van de meeste kinderen. We gaan dan ook zo veel mogelijk met ze naar buiten zodat ze lekker kunnen spelen.

Op de Ballroom 2 van ons kinderdagverblijf komt uw kleine net van de Nursery. Op deze horizontale groep zal het dan ook nog veel draaien om verzorging en het leren samen te spelen. Ook laten we de kinderen wennen aan een vaste dagelijkse routine.

Net als op alle andere groepen op kinderopvang Loetjoe krijgen de kinderen vooral veel aandacht van onze enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerksters.