Kinderopvang UMCG

Universitair Medisch Centrum Groningen

Kinderdagverblijf Loetjoe is onze kinderopvang locatie in Groningen nabij het Universitair Medisch Centrum Groningen. Voor medewerkers van het UMCG hebben wij 2 vrij af te nemen dagen per jaar. U kunt als medewerker van het UMCG u kind dus 2 dagen per jaar geheel kosteloos naar ons kinderdagverblijf brengen.

 

Kinderdagverblijf Loetjoe heeft horizontale groepen

Op kinderopvang Loetjoe vlakbij het UMCG hebben we horizontale groepen. Dit houdt in dat kinderen in de leeftijd van 0 tot 1,5 op een groep zitten. Kinderen van 1,5 tot 3 op een groep zitten en van 3 tot 4 jaar op een groep zitten. Het voordeel van horizontale groepen is dat alle leeftijdsgenootjes bij elkaar zitten.

 

Op kinderdagverblijf Loetjoe spelen we elke dag buiten

Op kinderopvang Loetjoe nabij het universitair medisch centrum Groningen spelen we elke dag buiten. We zijn erg blij met de uitzonderlijk grote tuin van onze crèche. We hebben een speelhuis, glijbaan, zandbak, tractors en andere leuke dingen om mee te spelen. Ook de allerkleinsten vermaken zich opperbest!

 

Eten en drinken op de crèche vlakbij het Universitair Medisch Centrum Groningen

Op onze kinderopvang vlakbij het universitair medisch centrum Groningen lunchen we elke dag samen in de eetzaal. In de ruime, hygiënische keuken van kinderdagverblijf Loetjoe wordt vers fruit klaar gemaakt, worden alle flesjes bereid en de broodjes gesmeerd. U hoeft niets zelf mee te nemen bij kinderopvang Loetjoe. Wij zorgen voor Nutrilon 1 of 2 voor de kindjes jonger dan 1 jaar. De oudere kindjes krijgen halfvolle melk en water of sap. Er is altijd voldoende brood met beleg, fruit, rijstwafels, soepstengels en koekjes.

Vanzelfsprekend kan kinderdagverblijf Loetjoe op uw verzoek voldoen aan alle eet en drink wensen.

Miranda Nieman

Kinderopvang Senang
Telefoon: 050-3111582

Akkoord