Ruildagen kinderopvang Senang Groningen

Ruildagen kinderopvang Senang

Kinderopvang Senang in Groningen is zeer flexibel. Wij begrijpen dat u niet altijd van te voren kunt bepalen op welke dagen u opvang nodig heeft. Voor ouders met variabele werkdagen en werktijden bieden wij daarom flexibele kinderopvang. Dit is wel een beetje geven en nemen. Belt u alstublieft voor een uitleg over bovenstaande flexibiliteit. 06 – 5354 5354 Miranda Nieman

 

Ruilen van kinderopvang dagen

Ook ouders die normaal gesproken vaste werkdagen en werktijden hebben willen wel eens een dag of een dagdeel ruilen. Wij faciliteren graag in ruildagen. Uiteraard kan dit alleen als er voldoende ruimte is op de groepen. De veiligheid van de kinderen staat natuurlijk wel voorop. Onze ervaring is dat het ruilen van dagen doorgaans geen probleem is. Vanzelfsprekend horen wij graag zo vroeg mogelijk wanneer u een ruildag zou willen. Maar zelfs een dag ervoor kan nog geruild worden mits er voldoende plek is op de groepen. Ruilen kost dan ook geen geld. 

 

Flexibele opvang bij vervelende situaties

Zit u onverhoopt in een vervelende situatie? Bij onverwachte dokters,- of ziekenhuisbezoekjes, een overlijden of in andere onvoorziene situaties, kunt u uw kind ALTIJD bij ons brengen. Wij hebben hiervoor een Noodopvang. We zullen in zo’n speciaal geval nooit nee zeggen en u krijgt van ons ook geen geld in rekening gebracht. Wij zijn mede-opvoeders en dus verantwoordelijk voor het welzijn van uw “maar ook een beetje onze” kinderen. Als u in nood zit, kan dat niet goed zijn voor uw kindje, dan is het fijn dat u op ons kunt rekenen. 

Miranda Nieman

Kinderopvang Senang
Telefoon: 050-3111582

Akkoord